Sport van de maand November 2021

Ook in November is Circus Apeldoorn Sport van de Maand!!

Bij circus kun je denken aan ballopen, jongleren, koorddansen, acrobatiek, éénwielfietsen, en vele andere dingen. Voor een mooie show moet er natuurlijk getraind worden. Maar, met elkaar circus maken betekent niet alleen maar kunstjes leren. Het gaat ook om samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt en daar terecht heel trots op zijn. Maar samen circus maken betekent vooral: heel veel plezier!!

In oktober hebben weer heel wat kinderen op zaterdagochtend met het circus meegedaan. Ze hebben zich heerlijk uitgeleefd en nieuwe talenten ontdekt!
In november kan je op dinsdag met het circus meedoen. Deze maand zijn er ook twee groepen:
02 en 09 november (groepen 3 en 4) [VOL], en op
16 en 23 november (groepen 5, 6, 7, 8) [NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR].

Schrijf je in op de website van de Sport van de Maand!

Stuur ons een mail als je mee wilt doen, vragen hebt over onze sport van de maand, de activiteit volgeboekt is, of wat dan ook.
Het maximum aantal van 20 is inclusief een reservelijst. Het gebeurt vaak dat kinderen zich bijv. voor de dinsdag én zaterdag inschrijven. Zolang de groepen niet vol zitten is dat natuurlijk geen enkel probleem. Maar als de groepen wél vol zitten, dan geven we graag voorrang aan kinderen voor wie het de eerste kennismaking is. Je krijgt begin vd maand altijd een bevestiging van ons van de status van jouw inschrijving.

Voor groep 1 en 2 (4-6 jaar) hebben we sinds dit seizoen ook circusles! Een paar keer meedoen a la Sport van de Maand? Dat kan uiteraard! Stuur ons een mail als je mee wilt doen.

Vragen? Gewoon even mailen met info@circusapeldoorn.nl.

Tot gauw!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.