Acrobatiek


Acrobatiek? Volwassenen? Kan dat? Natuurlijk kan dat!! De meeste recreatieve acrobaten zijn pas na hun 30ste met acrobatiek begonnen. Velen hebben een achtergrond in bekendere sporten als turnen, dansen, freerunnen, fitness, crossfit, maar ook mensen zonder een dergelijke basis in krachttraining of lichaamsbeheersing kunnen voortvarend van start met acrobatiek. De meesten van hen hebben de eeuwige jeugd in pacht!
Iedereen kan meedoen! Zowel mensen met enige ervaring, als mensen met totaal geen ervaring. Kracht, lenigheid, leeftijd, vermeend talent, het maakt allemaal niet uit! Enthousiasme is het belangrijkste, de rest komt daarna vanzelf wel.

Lees de introductie op de homepage en maak desgewenst een keuze uit het dropdownmenu “Acrobatiek”.
Heb je daarna nog vragen of suggesties naar aanleiding van wat je gelezen hebt op deze site? Stuur dan gerust even een mailtje!

Hier zijn een paar foto’s om voor jou alvast een indruk te geven van wat eenvoudige en wat lastiger truukjes. Merk op dat de bovens ook gewoon volwassenen zijn.
Als je op een foto klikt krijg je de foto groter, met de pijltjes onderaan kan je een foto vooruit of achteruit, en met de escape-toets ga je weer terug naar deze webpagina.