Doelgroep

Jij!

20+, 40+, je bent nooit te oud om te beginnen! Mensen met een achtergrond in bijvoorbeeld turnen, dansen, capoeira, yoga zijn al bekend met een vergelijkbare lichaamsbeheersing en zullen qua acrobatiek voortvarend van start kunnen, maar ook zonder die achtergronden ga je jezelf verbazen. Enthousiasme is het belangrijkste! De rest (zoals kracht en lenigheid) komt dan vanzelf wel. Kom gerust een keer kijken of meedoen. Je kan meer dan je denkt!!

Na de zomervakantie start er een 8-weekse acrobatiekcursus voor volwassenen op maandag, dinsdag en zaterdag. In deze 8 lessen leer je de basis van acrobatiek. Hoe balanceer je iemand, hoe laat je je balanceren, en leer dat allemaal zonder er veel kracht bij te gebruiken! Als je nog energie over hebt kan je op maandagen van 21:00 tot 22:00 verder met de vrije training. Interesse? Vragen? Stuur dan gerust even een mailtje: info@circusapeldoorn.nl

We hebben de ambitie om op termijn een acrobatiekgroep voor 12-18 jaar te starten. Heb jij interesse? Laat het ons weten. Bij voldoende deelname starten we direct!