Sport van de maand November 2020

Ook in November is Circus Apeldoorn Sport van de Maand!!

Bij circus kun je denken aan ballopen, jongleren, koorddansen, acrobatiek, éénwielfietsen, en vele andere dingen. Voor een mooie show moet er natuurlijk getraind worden. Maar, met elkaar circus maken betekent niet alleen maar kunstjes leren. Het gaat ook om samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt en daar terecht heel trots op zijn. Maar samen circus maken betekent vooral: heel veel plezier!!

In oktober hebben weer heel wat kinderen op zaterdagochtend met het circus meegedaan. Ze hebben zich heerlijk uitgeleefd en nieuwe talenten ontdekt!
In november kan je op DINSdag met het circus meedoen.
Er zijn twee groepen:
1 groep op 03 en 10 november (groepen 3, 4) en
1 groep op 17 en 24 november (groepen 5, 6, 7, 8).
De lessen zijn van 15:45 – 17:00.

Door allerlei (wisselingen in) Corona-maatregelen verloopt de inschrijving voor deze maand niet meer volledig via de site van Accres. Een aantal kinderen heeft zich al ingeschreven, maar er is nog plaats voor enkele kinderen. Stuur een mail als je mee wilt doen met de sport van de maand (vermeld je leeftijd, of in welke groep je op school zit), vragen hebt over onze sport van de maand, de activiteit volgeboekt is, of wat dan ook.

Tot gauw!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.