Sport van de maand Oktober 2016

In Oktober en November is Circus Apeldoorn Sport van de Maand!!

Bij circus kun je denken aan ballopen, jongleren, tissu, acrobatiek, éénwielfietsen, en vele andere dingen. Om een mooie show te kunnen verzorgen moet er natuurlijk getraind worden. Maar, met elkaar circus maken betekent niet alleen maar kunstjes leren. Het gaat ook om samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt en daar terecht heel trots op zijn. Maar samen circus maken betekent vooral: heel veel plezier!!

In oktober kan je op zaterdag met het circus meedoen. Er zijn 2 groepen: 1 groep op 01 en 08 oktober, en 1 groep op 15(?) en 29 oktober.
Op de site van Sport van de Maand staat overigens 22 en 29 oktober. Moet dus 15 en 29 zijn.
De inschrijving voor oktober via de site van de sport van de maand is gesloten. De groep van 01 en 08 oktober zitten vol. Voor de groep van 15 en 29 oktober zijn nog een paar plaatsen vrij. Wil je meedoen? Stuur ons dan even mail.

In november kan je op dinsdag met het circus meedoen. Wederom twee groepen:
1 groep op 01 en 08 november en 1 groep op 15 en 22 november.
Op sommige dinsdagen zijn er ook eenwielerlessen. Wil je daar een keer meedoen? Het is geen onderdeel van de sport van de maand, maar als er voldoende ruimte is kan je ook dat komen uitproberen!

Stuur ons even mail als je mee wilt doen, vragen hebt over onze sport van de maand, de activiteit volgeboekt is, of wat dan ook.
En schrijf je in op de website van de Sport van de Maand

Tot gauw!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.