Kinderfeestjes met een clown voor het raam


Niet leuk natuurlijk, dat dankzij de (noodzakelijke) Corona-maatregelen menig kinderfeestje is komen te vervallen. Maar het is wel heel mooi om te zien dat deze periode vol beperkingen aanleiding zijn geweest voor vele vrolijke initiatieven. Circus Apeldoorn heeft ook zo’n initiatief! 🙂
Wij willen kinderen tussen 3 en 9 jaar uit Apeldoorn die in deze periode jarig zijn een leuke verrassing bezorgen. Tot en met zondag 05 april komt onze Frederico op bezoek voor een optreden voor jóúw raam. Wil je een (bijna) jarige hiervoor aanmelden? Laat het ons weten via : info@circusapeldoorn.nl en vermeld daarbij:
– welke dag het betreft
– het adres
– de naam van de jarige + de nieuwe leeftijd
– en optioneel wie welke boodschap/bericht/wens aan de jarige wil meegeven.

Daarna, vermoedelijk zolang de (meest beperkende) corona-maatregelen nog van kracht zijn, bieden we dit optreden aan tegen een gereduceerd tarief: €20,-
En zodra de situatie weer “normaal” is: €40,-

Of en wanneer we plek hebben hangt af van alle aanvragen tezamen. We proberen enerzijds wel op de dag zelf langs te komen, anderzijds is dat logistiek niet altijd haalbaar. De hele dag van Zuidbroek naar Ugchelen heen en weer fietsen is nl niet handig 😉 Het kan daarom voorkomen dat we een of twee dagen eerder/later langs komen. Of, worst case scenario, dat het helaas niet gaat lukken….

In de aanloop naar de bewuste datum ontvang je van ons dan bericht op welke dag wij langs komen, met een grove indicatie van de tijd.

.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.